Paket usluga

Paket usluga

Paket usluga

Sva ponuđena rabljena vozila pod markom Das WeltAuto su provjerena, održavana i popravljena ukoliko je to bilo potrebno. Iza toga stoje i naši trgovci, koji nisu spremni na kompromise ni u pogledu tehnike, niti optike. Onaj ko kupuje Das WeltAuto nesumnjivo je na sigurnoj strani.

Iz tog razloga obratite posebnu pažnju na uslove garancije. Ta posebno označena vozila nude Vam paletu pogodnosti.

 • Garancija na vozilo
 • Potvrda o tehničkoj provjeri vozila
 • Profesionalna optička priprema
 • Garancija zamjene
 • Probna vožnja
 • Garancija povrata vozila
 • Mobilna garancija
 • Finansiranje i osiguranje
 • Originalna dodatna oprema

  Garancija na vozilo

  Da bismo Vas oslobodili briga i rizika, Vaš trgovac će Vam prilikom kupovine uz vozilo predati knjižicu Das WeltAuto usluga i garantni list, na koji se možete pozvati u slučaju neočekivane popravke. U toj knjižici opisano je od čega ste sve zaštićeni u slučaju neočekivane štete. Das WeltAuto garancija počinje od dana preuzimanja vozila i traje 12 mjeseci, odnosno do ukupnog broja pređenih kilometara koji je definisao trgovac.

  Uslove garancije možete pronaći u knjižici usluga i garantnom listu kod ovlaštenog Das WeltAuto trgovca ili direktno ovdje:
  Knjižica usluga i garantni list

  Profesionalna optička priprema

  Mi dotjerujemo sva vozila, koja se čiste profesionalnim sredstvima, a eventualna oštećenja i nečistoće iznutra i izvana optički se dotjeruju. Kupovina rabljenog vozila u svakom slučaju je i emocionalna odluka. Stoga za Das WeltAuto vozila vrijede visoki standardi obrade vozila.

  Probna vožnja

  Ne odustajte od probne vožnje. Tek kada "osjetite" vozilo, možete se spontano odlučiti. Srce također odlučuje. Ključ je kod Vašeg trgovca. On je kontakt za sva pitanja o Vašem vozilu iz snova. Dogovorite odmah termin probne vožnje!

  Napomena: probna vožnja može biti izvedena samo u skladu sa zakonskim mogućnostima. Trgovac nije dužan dati vozilo na probnu vožnju ukoliko zakonski uslovi to ne dozvoljavaju.

  Mobilna garancija

  Odlučili ste se za Das WeltAuto zbog dodatnih pogodnosti, u kojima dobivate i mobilnu garanciju. Obim usluga odgovara uslugama koje su utvrđene u brošuri Mobilna garancija. Vaš Das WeltAuto savjetnik u prodaji rado će Vas informisati o tome.

  Originalna dodatna oprema

  Rabljena vozila često su različito opremljena. Upravo prilikom preuzimanja vozila posebnu vrijednost dajete vizuelnoj pripremi i funkcionalnosti. Naši trgovci imaju mogućnost narudžbe i ugradnje svih mogućih originalnih dijelova. Na taj način možete opremiti svoje "novo" vozilo prema vlastitim željama. Trgovac se raduje Vašoj posjeti i rado će Vam pomoći i nakon što ste od njega kupili rabljeno vozilo.

  Napomena: Molimo pripazite da kontaktirate partnera koji je autorizovani trgovac marke vozila za koje trebate dodatnu opremu.

  Potvrda o tehničkoj provjeri vozila

  Naši trgovci provjeravaju svako vozilo. Preciznost prilikom tehničke kontrole, kao i optičkog pregleda je savršena. Prilikom dorade i popravke poklanja se posebna pažnja. Ovaj regulisani postupak garantuje visok kvalitet, transparentnost i poklanja povjerenje!


  Garancija zamjene

  Vi kod nas kupujete "Das WeltAuto"?

  Podrazumijeva se da Vam prema želji za vaše dosadašnje vozilo ponudimo fer, tržišno orijentisanu i potpuno neobavezujuću ponudu. Prednost ovakve zamjene, ako se za nju odlučite, jeste da smo Vam omogućili da više ne morate brinuti o prodaji ili dotjerivanju, eventualnom servisu ili nekoj popravci prije prodaje vozila.

  Garancija povrata vozila

  Prilikom kupovine imamo mnogo želja, od kojih je jedna posebno velika – želja da se odlučimo za najbolje. Das WeltAuto trgovac nudi Vam mogućnost da tokom sedam dana od isporuke rabljenog vozila zamijenite isto za jednako vrijedno ili vrednije vozilo iz njegove ponude ako iz nekog razloga niste zadovoljni svojim izborom.

  Vozilo mora odgovarati stanju u trenutku isporuke, uzimajući u obzir prirodno trošenje prema pređenom broju kilometara od isporuke vozila. Taj broj ne smije biti veći od 1.000 km. Nakon što smo Vam prodali vozilo, njime dalje niste smjeli raspolagati, prenijeti njegovo vlasništvo na drugu osobu ili ga opterećivati, da u međuvremenu vozilo niste registrovali na sebe, odnosno da je registracija vozila kod nadležne policijske uprave ostala nepromijenjena u odnosu na registraciju u trenutku kada smo Vam vozilo prodali. Za svaki pređeni kilometar nakon isporuke dužni ste platiti 0,85 KM i pripadajući dio PDV-a, odnosno najmanji iznos od 385,00 KM i pripadajući dio PDV-a.

  Finansije i osiguranje

  Naši trgovci nisu samo kontakt osobe za sva pitanja u vezi Vašeg budućeg Das WeltAuto vozila. Oni će Vas rado informisati o različitim varijantama leasinga i kredita, također će za Vas prema željama izraditi individualnu ponudu finansiranja. U saradnji s Porsche Leasingom Vaš trgovac pronaći će za Vas odgovarajuću ponudu.

  language car-favorit compare-large up